Bestel direct!

Ovenverse broodjes, rijk belegd!
 0,00

0 item(s) in Cart

Broodjesservice Utrecht

Broodjes service UtrechtBroodje Brie heeft zich gespecialiseerd in het bezorgen van de lunch voor zowel bedrijven als particulieren in Utrecht en omgeving. Een kleine bestelling van een paar luxe belegde broodjes of een complete zakelijke lunch, het is allemaal mogelijk bij Broodje Brie met haar broodjesservice Utrecht. Daarnaast doen wij aan ontbijtservice Utrecht en bezorgen wij een high tea aan huis.

Assortiment broodjesservice Utrecht

Broodje Brie gebruikt dagverse broodjes en belegt deze rijk met allerlei lekkernijen, zoals zalm, carpaccio, diverse salades, vleeswaren of gewoon met Hollandse kaas. Broodje Brie heeft voor ieder wat wils. Bekijk het gehele assortiment belegde broodjes.

Bestellen bij Broodje Brie

Bestellen bij Broodje Brie gaat heel gemakkelijk via de website. Bekijk onze menukaart en klik op het gewenste broodje. Reken vervolgens af via de website en Broodje Brie komt uw bestelling bezorgen op de afgesproken plaats. Heeft u vragen of speciale wensen, neem dan contact op met Broodje Brie.

Met informatie broodjesservice Utrecht?

Wilt u meer informatie hebben over broodjesservice Utrecht, neem dan vrijblijvend contact op met Broodje Brie of bel met Brigitte Kolfschoten op 06 41 94 72 98 om de mogelijkheden te bespreken.