Bestel direct!

Ovenverse broodjes, rijk belegd!
 0,00

0 item(s) in Cart

Lunch bezorgen Utrecht

Lunch bezorgen UtrechtBroodje Brie is het adres voor lunch bezorgen Utrecht. Verwen uzelf, uw gasten of collega’s met de lekkerste rijk belegde broodjes van Utrecht en omgeving. U bestelt gemakkelijk uw lunch in onze webshop en wij komen het bij u op afgesproken plaats bezorgen.

Soorten broodjes

Broodje Brie heeft een ruim assortiment belegde broodjes, zoals een broodje jonge kaas of een broodje kipkerrie salade. Ook hebben wij luxe belegde broodjes, zoals een broodje carpaccio of een broodje gezond. Al deze broodjes zijn los in onze webshop te bestellen.

Daarnaast kunnen wij een complete zakelijke lunch klaar maken. Wij regelen een zakelijke lunch vanaf zes personen en u krijgt dan twee en een half broodje per persoon met gevarieerd beleg.

Bezorgtijden lunch bezorgen Utrecht

Een lunch bezorgen in Utrecht kan van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur ’s ochtends tot en met 19:00 uur ’s avonds. Op zaterdag en zondag leveren wij van 08:00 uur tot en met 13:00 uur.

Meer informatie Lunch bezorgen Utrecht

Wilt u meer informatie ontvangen, heeft vragen of speciale wensen voor een lunch bezorgen in Utrecht, neem dan contact op met Broodje Brie en wij staan u graag vrijblijvend te woord.