Bestel direct!

Ovenverse broodjes, rijk belegd!
 0,00

0 item(s) in Cart

Ontbijtservice Maarssen

Ontbijtservice MaarssenOp zoek naar ontbijtservice Maarssen? Bij Broodje Brie bent u aan het juiste adres. Bestel voor u zelf een ontbijt, voor uw gezin of gasten en start de dag met een gezond ontbijt.

Soorten ontbijt

Broodje Brie heeft voor haar ontbijtservice Maarssen diverse soorten ontbijtjes. Voor de volwassenen is er onder andere een Goede Start Ontbijt en speciaal voor de kinderen heeft Broodje Brie een Goede Start Kinderontbijt.

Heeft u iets te vieren of wilt u tijdens een feestdag een speciaal ontbijtje laten bezorgen kies dan voor het Thema Goede Startontbijt. Niet alleen voor een feestdag, ook voor alle moeders voor Moederdag heeft Broodje Brie een speciaal Moederdag ontbijt. Ook voor vaders tijdens Vaderdag kunt u terecht bij Broodje Brie voor een Vaderdag ontbijt.

Bezorgen ontbijtservice Maarssen

Broodje Brie bezorgt de ontbijtjes van maandag tot en met vrijdag vanaf 07:00 uur in de ochtend en in het weekend van 08:00 uur tot 13:00 uur. Bij het bezorgen van een ontbijtje in Maarssen en Utrecht Lage Weide zijn de bezorgkosten € 2,50. Voor aangrenzende plaatsen tot 15 km zijn de bezorgkosten € 5,- per bestelling.

Bestelt u voor 16.00 uur, dan kan Broodje Brie uw ontbijt de volgende dag bezorgen. Wilt u een ontbijt laten bezorgen op maandagochtend, bestel dan zaterdag voor 16.00 uur.

Meer informatie ontbijtservice Maarssen

Wilt u meer informatie hebben over ontbijtservice Maarssen, neem dan contact op met Broodje Brie. Wilt u een ontbijtje bestellen, dit kan via onze webshop en betaal gemakkelijk via iDeal.

ontbijt bestellen