Bestel direct!

Ovenverse broodjes, rijk belegd!
 0,00

0 item(s) in Cart

Ontbijtservice Utrecht

Ontbijtservice UtrechtWilt u uzelf, uw gezin of gasten verwennen met een heerlijk ontbijt, bestel dan via ontbijtservice Utrecht van Broodje Brie een gezond ontbijt dat bestaat uit ovenverse broodjes en verse producten.

Soorten ontbijt

Broodje Brie heeft diverse soorten ontbijtjes voor haar ontbijtservice Utrecht. Voor volwassenen hebben wij een Goede Start Ontbijt en voor de kleintjes onder ons heeft Broodje Brie een speciaal Goede Start Kinderontbijt.

Voor de feestdagen bezorgt Broodje Brie een speciaal Thema Goede Startontbijt. Ook voor alle moeders tijdens Moederdag heeft Broodje Brie een speciaal Moederdag ontbijt. Daarnaast vergeten wij de vaders niet tijdens Vaderdag en kunt een Vaderdag ontbijt bestellen.

Bezorgen ontbijtservice Utrecht

Op werkdagen bezorgt Broodje Brie de ontbijtjes vanaf 07:00 uur in de ochtend en in het weekend zijn de bezorgtijden van 08:00 uur tot 13:00 uur. Voor het bezorgen van een ontbijtje in Maarssen en Utrecht Lage Weide zijn de bezorgkosten € 2,50. Daar buiten zijn de bezorgkosten tot 15 km € 5,- per bestelling en anders in overleg.

Meer informatie ontbijtservice Utrecht

Wilt u meer informatie hebben over ontbijtservice Utrecht, neem dan contact op met Broodje Brie. Een ontbijtje bestellen doet u in onze webshop en u kunt veilig via iDeal betalen.

Als u voor 16.00 uur besteld kan het ontbijt de volgende dag bezorgd worden. Wilt u een ontbijt laten bezorgen op maandagochtend, bestel dan zaterdag voor 16.00 uur bij Broodje Brie.

ontbijt bestellen