Bestel direct!

Ovenverse broodjes, rijk belegd!
 0,00

0 item(s) in Cart

Babyshower Utrecht

Wil je een vriendin of dochter verrassen met een leuke dag om te vieren dat de baby bijna komt? De babyshower, een fenomeen dat is overgewaaid uit de Verenigde Staten, is erg gezellig en leuk om te doen. Een overheerlijke lunch mag bij een babyshower of kraamfeest niet ontbreken!

Babyshower Utrecht van Broodje Brie maakt voor de babyshower of het kraamfeest de lekkerste sandwiches en broodjes. Met deze overheerlijke sandwiches of ovenverse rijk belegde witte of bruine pistoletten van Broodje Brie op tafel is succes zeker verzekerd.

Tevens kunt u bij babyshower Utrecht van broodje-brie.nl terecht voor heel veel extra’s om de babyshower of het kraamfeest tot een groot succes te maken. Wat niet mag ontbreken op de babyshower zijn lekkere hapjes! Denk hierbij aan lekkere cupcakes en chocolade. Babyshower Utrecht van Broodje Brie heeft overheerlijke cupcakes met roze of blauwe versiering en diverse chocolade in haar assortiment.

Ook heeft babyshower Utrecht van broodje-brie diverse bedankdoosjes gevuld met roze/witte en blauw/witte snoepjes in haar assortiment, die u de gasten kado kunt geven als bedankje voor hun komst op de babyshower of het kraamfeest. Ook om uit te delen op school voor de broertjes of zusjes heeft babyshower Utrecht van broodje-brie genoeg keuzemogelijkheden, o.a. leuke gevulde papflesjes en gevulde doosjes. Kijk snel op de site www.broodje-brie.nl voor het ruime assortiment.

Meer informatie babyshower Utrecht

Voor meer informatie en een uitgebreid overzicht met foto’s van de diverse bedank- doosjes/flesjes? Neem dan contact op met Broodje Brie.