Bestel direct!

Ovenverse broodjes, rijk belegd!
 0,00

0 item(s) in Cart

Babyshower

Nieuw bij Broodje Brie…. alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een babyshower.

Een babyshower is een rage die is overgewaaid uit de Verenigde Staten. De laatste jaren wordt de babyshower ook in Nederland steeds populairder. Het leukste is als de babyshower als verrassing wordt georganiseerd door een familielid, vriendin of buurvrouw.

Hapjes babyshower

Broodje Brie maakt voor de babyshower of een kraamfeest de lekkerste sandwiches en broodjes.

Tevens kunt u bij Broodje Brie terecht voor heel veel extra’s om de babyshower of het kraamfeest tot een groot succes te maken. Denk hierbij aan cupcakes met roze of blauwe versiering en chocolade. Naast deze zoete lekkernijen mogen de overheerlijke sandwiches of ovenverse witte of bruine pistoletten van Broodje Brie zeker niet ontbreken. Met de overheerlijke sandwiches en broodjes op tafel is succes zeker verzekerd.

Presentjes babyshower

Ook heeft Broodje Brie diverse bedankdoosjes gevuld met roze/witte en blauw/witte hartjes die u de gasten kado kunt geven als bedankje voor hun komst op de babyshower of het kraamfeest. Ook is het leuk om deze uit te delen op school door de broertjes of zusjes als traktatie. Broodje Brie heeft genoeg keuzemogelijkheden, o.a. leuke gevulde papflesjes en gevulde doosjes.

Meer informatie babyshower

Voor meer informatie over de babyshower, kunt u contact opnemen met Broodje Brie of e-mailen naar info@broodje-brie.nl. Wij kunnen u een uitgebreid overzicht met foto’s toesturen van onder andere de diverse bedank doosjes en flesjes.