Bestel direct!

Ovenverse broodjes, rijk belegd!
 0,00

0 item(s) in Cart

Broodjesservice Breukelen

Broodjesservice Breukelen

Broodje Brie is de broodjesservice voor Breukelen en omgeving. Wij bezorgen de lunch voor zowel bedrijven als particulieren in Breukelen en omgeving. Een bestelling van een paar luxe belegde broodjes of een complete zakelijke lunch, het is allemaal mogelijk bij Broodje Brie. Daarnaast doen wij aan ontbijtservice Breukelen en bezorgen wij een high tea aan huis.

Assortiment broodjesservice Breukelen

Broodje Brie gebruikt dagverse broodjes en belegt deze rijk met allerlei lekkernijen, zoals zalm, carpaccio, diverse salades, vleeswaren of gewoon met Hollandse kaas. Broodje Brie heeft voor ieder wat wils. Bekijk het gehele assortiment belegde broodjes.

Bestellen bij Broodje Brie

Bestellen bij Broodje Brie gaat heel gemakkelijk via onze website. Bekijk onze menukaart en klik op het gewenste broodje. Reken vervolgens af via de website en Broodje Brie komt uw bestelling bezorgen op de afgesproken plaats. Heeft u vragen of speciale wensen, neem dan contact op met Broodje Brie.

Meer informatie broodjesservice Breukelen?

Wilt u meer informatie hebben over broodjesservice Breukelen, neem dan vrijblijvend contact op met Broodje Brie of bel met Brigitte Kolfschoten op 06 41 94 72 98 om de mogelijkheden te bespreken.