Bestel direct!

Ovenverse broodjes, rijk belegd!
 0,00

0 item(s) in Cart

Eten bestellen Maarssen

Eten bestellen MaarssenVoor eten bestellen Maarssen bent u bij Broodje Brie op het juiste adres. Wij bezorgen namelijk de allerlekkerste broodjes en ontbijten van Maarssen en omgeving.  Wij bezorgen 7 dagen per week bij particulieren, bedrijven en instellingen. Eten bestellen Maarssen lukt eenvoudig en snel door te bestellen via onze webshop. Of het nu gaat om een (vergader) lunch of om een ontbijt; bij Broodje Brie heeft u de keus uit een betaalbaar en zeer ruim assortiment.

Ontbijt bestellen

We hebben een uitgebreid assortiment aan belegde broodjes en luxe belegde broodjes, dranken en sappen en er is keuze uit verschillende soorten ontbijtjes. Ontbijtservice Maarssen van Broodje Brie bezorgt op een door u gekozen tijdstip vanaf 07.00 uur een heerlijk (champagne) ontbijt, rijkelijk gevuld met o.a. vers gebakken broodjes, vele soorten beleg, vers fruit, een eitje, muffin en jus d’ orange. Het ontbijt kan aangevuld worden met extra’s. Voor speciale gelegenheden (verjaardag, Moederdag, Abraham, huwelijk enz.) hebben wij diverse thema ontbijten. Leuk om uw partner, vriend/vriendin, collega, familielid of buren mee te verrassen. Is in het weekend een verrassingsontbijt te vroeg? Laat het dan bezorgen tussen 11:00 en 13:00 uur en het wordt het een verrassingsbrunch!

Met een heerlijk verzorgd ontbijt via eten bestellen Maarssen krijgt u een verrassend begin van de dag.

Overwerken in Maarssen

Als er overgewerkt moet worden dan is Broodje Brie je ideale partner voor eten bestellen Maarssen. Wij kunnen diverse plateau’s bezorgen met diverse luxe belegde broodjes, wij maken deze speciale plateau’s vanaf zes personen.

Meer informatie eten bestellen Maarssen

Voor vragen of speciale wensen voor eten bestellen Maarssen kunt u contact opnemen met Broodje Brie.