Bestel direct!

Ovenverse broodjes, rijk belegd!
 0,00

0 item(s) in Cart

Gastenboek

Welkom in het gastenboek van Broodje Brie. Diverse ontvangers en bestellers van ons ontbijt of broodjesservice hebben hier hun ervaringen neergezet.

Dat waarderen wij zeer. Wilt u ook in ons gastenboek schrijven? Vul dan hieronder uw reactie in.

Wij zorgen er dan voor dat uw tekst in ons gastenboek wordt geplaats.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Reacties klanten:

Herman van der Poel, Apollo Hotel Vinkeveen & The Harbourclub Vinkeveen:
“Tijdens onze pre opening hebben wij veelvuldig gebruikt gemaakt van de service van Broodje Brie. Met name de flexibiliteit van het team in combinatie met de uitstekende kwaliteit van de broodjes zijn top. Tijdens onze bouwvergaderingen en trainingen is Broodje Brie een welkome aanvulling geweest. Dank voor jullie service!”

Nancy: “Was een heerlijk ontbijt voor vaderdag zei m’n vriend”

Ron: “Op zaterdagavond online nog een moederdagontbijt besteld. Bleek ik niet goed gedaan te hebben, want Brigitte belde nog even om te vragen of het gewone ontbijt wel de bedoeling was. Op zondag exact op tijd geleverd mét de niet bestelde champagne erbij. Goed bezig!”

“Vandaag ging ik, na mijn vakantie, weer aan het werk.
Ik hoorde van de “ontbijtontvanger” dat het ontbijt geweldig was!
Zelfs de eitjes waren nog warm…..
Dus bij deze; COMPLIMENT aan jullie!”

Manuella: “Erg goed verzorgd! Wij dachten eerst dat het te veel zou zijn maar uiteindelijk zijn er maar 3 broodjes overgebleven met een pak melk en pak jus. Dus top! Iedereen vond het heerlijk en heeft smakelijk gegeten. Fijn!”

Sabine: “Gebruik gemaakt van de ontbijtservice. Besteld iets voor vieren smiddags, en de volgende ochtend om 7:00 uur stond Brigitte op de stoep met een heerlijk ontbijt, Top!”