Bestel direct!

Ovenverse broodjes, rijk belegd!
 0,00

0 item(s) in Cart

Ontbijtservice Breukelen

Ontbijtservice BreukelenOntbijtservice Breukelen van Broodje Brie is het adres voor Breukelen en omgeving waar u een overheerlijk ontbijt kunt bestellen. Het is het ideale kado bij feestelijke gelegenheden.

Verras je geliefde eens met een romantisch ontbijtje op bed en laat zien dat je hem of haar bijzonder vindt.

Is het weer bijna Moeder-/Vaderdag, verras je vader of moeder dan met een Vader- of Moederdag ontbijt. Of komt er een verjaardag of een huwelijk aan? Een ontbijtje op bed is een mooie manier om een speciaal persoon te verrassen. Succes verzekerd!

Inhoud overheerlijke ontbijt

Broodje Brie heeft verschillende goed verzorgde ontbijten in haar assortiment die met de grootste zorg zijn samengesteld en bereid met de allerbeste dagverse producten. Het goede start ontbijt bestaat o.a. uit vers gebakken broodjes, vele soorten beleg, vers fruit, een gekookt eitje, muffin en jus d’ orange. Tevens kunt u kiezen uit het luxe ontbijt en het thema ontbijt. Ook aan de kinderen is gedacht; hiervoor hebben we een speciaal kinderontbijt samengesteld. Dit ontbijt is alleen te bestellen samen met één van onze andere ontbijten.

Bezorgtijden ontbijtservice Breukelen

Broodje Brie bezorgt ontbijten in Breukelen en omgeving elke dag van de week vanaf 07.00 uur. Misschien vindt u in het weekend een verrassingsontbijt wel wat te vroeg. Laat het dan tussen 11:00 en 13:00 uur bezorgen en het wordt een verrassingsbrunch!

Meer informatie ontbijtservice Breukelen

Een Goede start ontbijt bestelt u gemakkelijk via onze webshop. Heeft u vragen over een ontbijt bestellen Breukelen, neem dan vrijblijvend contact op met Broodje Brie.

ontbijt bestellen