Bestel direct!

Ovenverse broodjes, rijk belegd!
 0,00

0 item(s) in Cart

Ontbijtservice Mijdrecht

Ontbijtservice MijdrechtHeerlijk uzelf, uw gasten of uw gezin verrassen met een heerlijk ontbijt? Broodje Brie heeft de oplossing met haar ontbijtservice Mijdrecht. Een gezond ontbijt dat bestaat uit verse producten en ovenverse broodjes.

Soorten ontbijt

Voor ontbijtservice Mijdrecht heeft Broodje Brie diverse soorten ontbijtjes. Voor volwassenen hebben wij een Goede Start Ontbijt en voor de kleintjes onder ons heeft Broodje Brie een speciaal Goede Start Kinderontbijt.

Ook tijdens speciale dagen kunt u bij Broodje Brie terecht. Denk dan aan Moederdag dan hebben wij een speciaal Moederdag ontbijt. Maar ook tijdens Pasen of Kerst staan wij graag voor u klaart.

Ontbijt bezorgen Mijdrecht

Een ontbijt bezorgen in Mijdrecht kan op werkdagen vanaf 07:00 uur in de ochtend en in het weekend zijn de bezorgtijden van 08:00 uur tot 13:00 uur. Voor het bezorgen van een ontbijtje Mijdrecht rekenen wij € 2,50 bezorgkosten. Een ontbijtje bestellen doet u in onze webshop en u kunt veilig via iDeal betalen. Als u voor 16.00 uur besteld kan het ontbijt de volgende dag bezorgd worden door Broodje Brie.

Meer informatie ontbijtservice Mijdrecht

Wilt u meer informatie hebben over ontbijtservice Mijdrecht, neem dan contact op met Broodje Brie.

ontbijt bestellen