Bestel direct!

Ovenverse broodjes, rijk belegd!
 0,00

0 item(s) in Cart

Ontbijtservice Vinkeveen

Ontbijtservice VinkeveenEen heerlijk ontbijt laten bezorgen? Het kan met de ontbijtservice Vinkeveen van Broodje Brie. Verwen uzelf, uw gasten of uw gezin met een gezond ontbijt dat bestaat uit ovenverse broodjes en producten.

Soorten ontbijt

Broodje Brie heeft voor ontbijtservice Vinkeveen diverse soorten ontbijtjes. Voor volwassenen hebben wij een Goede Start Ontbijt en voor de kleintjes onder ons heeft Broodje Brie een speciaal Goede Start Kinderontbijt, alleen is deze te bestellen in combinatie met een Goede Start ontbijt. Tijdens speciale dagen kunt u bij Broodje Brie terecht. Met Pasen of Kerst hebben wij speciale thema ontbijten en Voor Moederdag hebben wij een speciaal Moederdag ontbijt.

Ontbijt bezorgen Vinkeveen

Op werkdagen bezorgt Broodje Brie in Vinkeveen vanaf 07:00 uur in de ochtend en in het weekend zijn de bezorgtijden van 08:00 uur tot 13:00 uur. Wij rekenen voor het bezorgen van een ontbijtje in Vinkeveen € 2,50 bezorgkosten. Een ontbijtje bestellen doet u in onze webshop en u kunt veilig via iDeal betalen. Als u voor 16.00 uur besteld kan het ontbijt de volgende dag bezorgd worden door Broodje Brie.

Meer informatie ontbijtservice Vinkeveen

Wilt u meer informatie hebben over ontbijtservice Vinkeveen, neem dan contact op met Broodje Brie.

ontbijt bestellen